De online cursus van Liona Hotta

Iemand die ik ook bewonder is, Liona Hotta. Liona is een ontzettend lieve en creatieve dame!
Zij wil graag anderen inspireren en kennis en creativiteit delen. Zij heeft een unieke cursus genaamd “How to dot your mandala with a brush” en “Swirls and Swooshes” ontwikkeld. Een geweldige online cursus waarin ze deze techniek in een heel rustig tempo uitlegt met op de achtergrond haar muziek, ze is namelijk ook zangeres en speelt piano.

Deze cursus is op mijn pad gekomen en ik vind de cursus geweldig. Liona heeft een hele prettige stem en legt alles heel goed uit. Deze cursus kwam precies op het juiste moment, even tijd voor mezelf.
Je hoeft geen ervaring met Dot Art te hebben om deze cursus te doen. De cursus kun je in jouw eigen tempo volgen, neem er de tijd voor. Bekijk rustig de filmpjes en ga daarna aan de slag. Er gaat een wereld voor je open.
Het is veel oefenen, oefenen en oefenen en vergeet te ademen tussendoor, dat geeft Liona ook regelmatig aan.
Liona staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en er is een Facebookgroep voor cursisten. Je krijgt eerlijke feedback op jouw werkstuk en tips waar je mee verder kunt en ook nog live Zoom sessies! En aan het einde van de cursus als jij jouw werkstuk hebt laten zien, een diploma, hoe leuk!

Als je jezelf een cadeau gunt en op een hele rustige en ontspannen manier deze techniek zou willen leren, ga dan zeker deze cursus doen.

Via deze link kun je de bundel “Dots, Swirls & Swooshes” boeken! De bundel bestaat uit 2 cursussen, “How to dot your mandala with a brush” en “Swirls and Swooshes”.

Wil je liever 1 cursus volgen kun je via deze link de cursus “How to dot your mandala with a brush” boeken.

De cursus “Swirls and Swooshes” kun je via deze link boeken.

Heb je vragen over deze cursus neem dan even contact met mij op, ik beantwoord graag al jouw vragen hierover.