Dot Art (schilderen met stippen)

Dot Art is een prachtige techniek die, pas op 🙂 , ontzettend verslavend is maar ook heel ontspannend.
Je kunt Dot Art op ieder moment van de dag doen, gewoon lekker thuis aan de keukentafel. Even een momentje voor jezelf pakken…..

Tijdens de workshop Kennismaken met Dot Art leer je hoe je met de diverse materialen kunt werken en hoe je dit toe kan passen op jouw gekozen werkstuk. Ik leer je hoe je een patroon op je werkstuk kunt plaatsen en vanuit daar een prachtige geheel maakt. Ik ga je ook laten zien hoe het werken op ander materiaal (porselein) en de daarvoor speciale verf gaat. Je zult merken dat het anders werkt en voelt. Je kunt na deze workshop lekker thuis aan de slag hopelijk neem je hierdoor af en toe even een momentje voor jezelf.

Boek je na de kennismakingsworkshop Dot Art een vervolg workshop dan ga je een groter werkstuk maken. Je kiest dan zelf een patroon uit (ik help je hierbij) en gaat dat bewerken op een canvas.

Bij de Dot Art workshop XL ga je een groter werkstuk maken en je leert in deze workshop ook zelf verf mengen en nog veel meer. Je krijgt 3 verfpotjes met jouw eigen gekozen kleuren acrylverf mee naar huis en nog een kadootje om zelf thuis verder te dotten. Nadat je geoefend hebt op een klein werkstuk met jouw zelf gemengde verf gaan we aan de slag met het grotere werk.

Even een leuke reactie van een cursiste, die bij Atelier ByPetie een workshopdag (inclusief lunch en bossche bol) had geboekt met haar vriendinnenclubje ze had ‘s-nachts (in haar slaap) alleen maar over stipjes gedroomd en toen het overhemd van haar man had gedot! Haha! Geweldig, zo vol zat zij er dus van, heerlijk om terug te horen.

Kennismaken met Dot Art ByPetie
Inclusief: gebruik materialen, 2 werkstukjes, koffie/thee/water en wat lekkers
Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur
Prijs: € 28,50 p.p. (bij voldoende cursisten gaat de workshop door).

Vervolg workshop Dot Art ByPetie
Inclusief: gebruik materialen, keuze uit diverse werkstukken, koffie/thee/water en wat lekkers
Tijdsduur: 3 uur
Prijs: € 35,- p.p. (bij voldoende cursisten gaat de workshop door).

Dot Art workshop XL
Inclusief: gebruik materialen, groot en klein werkstuk, 3 potjes acrylverf en koffie/thee/water en wat lekkers
Tijdsduur: 3,5 tot 4 uur
Prijs: € 59,50 p.p. (bij voldoende cursisten gaat de workshop door).