Sjors Creatief

Een ontzettend leuk initiatief waar ik al vanaf 2017 aan mee doe, met veel plezier! De middagen van Sjors Creatief zijn druk bezocht en het is ook nog eens erg gezellig. 
Iedereen heeft het naar zijn zin en alle kinderen maken ontzettend mooie dingen. Ze zijn ongeveer 1,5 uur creatief bezig, even met iets anders bezig zijn dan school.
Blijkbaar is daar behoefte aan, even ontspanning buiten schooltijd, niks moet (bijna) alles mag. 
Wat als fijn wordt ervaren tijdens de workshops is dat de kinderen echt hun eigen creativiteit kunnen ontdekken, zelf aan de slag gaan zonder of met een voorbeeld en in een relaxte sfeer aan een eigen verzonnen creatie/werkstuk bezig zijn.  

Door mijn persoonlijke begeleiding probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, genoeg aandacht krijgt en op een positieve manier gestimuleerd wordt om creatief aan de slag te gaan. Het doel is niet om het werkstuk af te krijgen, al lukt dat bijna altijd wel :) 

    

De reden dat ik mee wilde werken aan Sjors Creatief is om ieder kind de kans te geven kennis te maken met een creatieve workshop en zo te kijken wat ze nu eigenlijk leuk vinden en om te laten zien dat ze allemaal een creatieve kant hebben. 
En (samen)werken met kinderen is zo ontzettend leuk!

Deze inschrijving loopt via Sjors Creatief
Het is alleen voor scholen die bij Sjors Creatief zijn aangesloten en ook het boekje hebben ontvangen. 

 

 

 

Copyright © 2020 Atelier ByPetie. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.