‘t Winkeltje

Welkom in ‘t Winkeltje!
Je kunt hier allerlei leuke dingen vinden, zoals bijvoorbeeld producten/materiaal wat je kunt gebruiken om te bewerken met Dot Art of Pouring Art of een andere mooie technieken. Een grote kleurrijke collectie mozaïektegels, voor als je zelf thuis een prachtig mozaïekwerkstuk wil gaan maken (deze komt snel online!).

Bij Art ByPetie vind je mijn eigen werk, waar ik ontzettend trots op ben! Kortom er is keuze genoeg dus snuffel rustig even rond. Er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd dus hou het in de gaten 🙂 .

De prachtige houten objecten die in ‘t Winkeltje staan komen van een leverancier waar ik mee samenwerk. Een klein bedrijfje dat alles handmatig maakt en ook voor mij ontwerpt. Zij werken met prachtig gelaserd hout (geen goedkoop materiaal) maar de hoogste kwaliteit multiplex. Alles is handgemaakt en wordt met zorg bewerkt. Dat maakt dat het een prachtige mooi product is en hoogwaardige kwaliteit heeft. Het hout trekt niet krom, ook niet na verloop van tijd. Zelf vind ik het fijn om met en klein bedrijf samen te werken, dit heeft met een gunfactor te maken maar ook om het persoonlijke contact. Wil je iets bijzonders of iets anders dan wat in ‘t Winkeltje te koop is, neem dan gerust even contact met mij op, dan kijk ik samen met de leverancier of we dat kunnen maken.

Voor het verpakken van jouw bestelling probeer ik hergebruikt materiaal en dozen te gebruiken of gerecycled materiaal. Atelier ByPetie verzendt naar adressen in Nederland (gratis verzending boven de € 75,-) en
naar België (gratis verzending boven de € 100,-)!